social image
ПРОИЗВОДСТВО И ИЗРАБОТКА НА ПРОИЗВОДИ ОД ГРАНИТ

МАТЕРИЈАЛИ

Уште при самото основање целта на друштвото беше преку квалитетот да ја постигне довербата на клиентите. Нашата понуда се квалитетни материјали и производи.

ИЗРАБОТКА

Скромните почетоци се изработка на надгробни плочи, но со текот на годините Еуромер го прошири својот делокруг на работа со изработка на скали, окапници, кујни, бањи, камини итн. 

КВАЛИТЕТ

Континуитетот и развојот на работењето целиме да го оствариме преку квалитетните услуги и понудата на производи и максимизирање на вредностите на клиентите и вработените. 
ИЗРАБОТКА НА СКАЛИ ОД ГРАНИТ
Почетоците на друштвото се скромни но со текот на повеќе годишното работење, овој фамилијарен бизнис предводен од младата генерација, држејќи се до своите корени и имплементирајќи современи методи и принципи на работа, го прошири делокругот на своето работење и започна со изработка на скали од гранит.
„СО НАШАТА ФИЛОЗОФИЈА ЗАСНОВАНА ВРЗ ДОВЕРБА И ИСКРЕНОСТ, СО ЗАДОВОЛСТВО БИ РАБОТЕЛЕ СО ВАС КАКО НАШИ КЛИЕНТИ.“
- Влатко Миленковски, CEO -